25 Ağustos 2007 Cumartesi

sıkıntıdan yeni uğraşlar

yanlış buzdolabı saatlerini
düzeltme görevini üstlendim
kendime son günlerde nedense.


[kirmizi]

9 yorum:

nosta dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
Maybe. dedi ki...

buzdolabımızın saati yok..vücut saatim düzgün çalışmıyor, ilgililere duyurulur. ayrıca şu şablon konusuna gelince, "black" yap kurtul. madem kırmızı yazıyorsun(:

Kiralık Beyin// dedi ki...

kırmızı ve muzik!şablon ugruna kafayı yiceksin!kehanettttiiimMmmmm

Adsız dedi ki...

ya bırakın şablonu falan önce bi yazılarını düzelt kardeşim sen

kirmizi dedi ki...

yazıların neresi yamuk söle düzeltmeye çalışalım. ya da senin yazılarını da görelim belki bi şeyler öğreniriz dostum.

Maybe. dedi ki...

aa manyağa bak hassiktir salak herif beğenmezsen okumazsın. beyinsiz. kırmızım sen aldırma(:

Kiralık Beyin// dedi ki...

isimsizlerin yazı yollamasını yasakla.veya adam gibi versinler isimlerini bloglarını ögrenelim nasıl yazılacakmıs.isimsiz ve cisimsizse yorum yok!
isminle gel
cisminle gel
yazılar iyi.
yorumlar iyi
devam!

Adsız dedi ki...

blogum olsa yada google hesabim bakardiniz okurdunuz ama benm yazi yetenegim olmadigi icin hic ugrasmiyorum bu islerle .Kaldir isimsiz yorumlari da bundan sonra kimse elestirmesin seni .Ayrica Maybe denen hatuna da ennnn icten sevgilerimi gonderiyorum!!!

Maybe. dedi ki...

burada kimsenin iddiası yok.
kimse evet süper yazıyorum ben demiyor. ama sen kalkıp hem de hiç yapıcı olmayan bir eleştiriyle burayı yol geçen hanına çevirirsen, selamlarını alır çıktıkları yere sokarım. burası başka biriyle karşılaştırılabilinecek bir platform değil, herkes kendi zevki için yazıyor. şimdi senin beğenmediklerini beğenen ve bu blogu okuyan yüzlerrce insan var. sen onlara saygısızlık etmiş olmuyor musun? önce insan olmayı öğren, nasıl insan gibi davranılır onu öğren. ha bir de lütfen kimse yapamadığını şeylerde ahkam kesmesin. önce adam ol sonra adamlık tasla. kimse kimsenin efendisi değil. şimdi yürü de endamını görelim sevgili isimsiz arkadaşım, az kaldı iki büklüm yapacağım seni ben..az kaldı..