2 Haziran 2007 Cumartesi

sevmiyorum doğum günümü!!!

bir güne sıkıştırılmış sahte ilgi göstermeler, sahte gülüşler, maskelerin bir günlüğüne çıkartıldığı gün. uzun zamandır görüşülmemiş ilişkilerden gelen doğum günü kutlamaları. telefon tarafından hatırlatılan bir gün, iyi ki varsın, iyi ki doğdun dilekleri. ben doğmadan önce ya da benle tanışmadan önce hayatında büyük bir boşluk varmış herhalde ve ben doldurmuşum o boşluğu, garip. sanmam öle olduğunu ama garip. kutlamaların sayısı her geçen 3haziranda düşecek uzaklaşan ilişkilerin kilometleri ile orantılı.
sevmiyorum doğum günümü, sahte gülüşleri, sahte kutlamaları ve dilekleri.
uzun süredir görüşmediğimiz -ne telefon ne başka bir iletişimi aracı ile- insan kutluyor doğum günümü. gülüyorum sadece, kızıyorum, aklım almıyor. kutlamasa doğum günümü ne diyebilirim ki, kızmam hatta çünkü hatırlamak, kutlamak zorunda değil kimse benim doğum günümü ama sahte mutluluk imaj çizimlerini anlamıyorum ve kızıyorum.
her 3haziranda 3ekim olsaydı doğum günüm diyorum, her 3ekimde 3mart olsaydı doğum günüm diyorum ve her 3 martta 3 haziran olsaydı doğum günüm diyorum.
teşekkürler diyorum bana samimi olanlara-nefretiyle, sevgisiyle- teşekkürler kafasında gönlünde yer hakkı tanıyan insanlara....



[kirmizi]

3 yorum:

Adsız dedi ki...

meric sana karsi samimi olucam.. doum gunun oldugunu hocumdan ogrendim.
ben sadece kutlamak istiorum onuda mi yapmayalim. yaziyi okudum. ben ole sahte tavirlara girmiorum. seninle cok muhabeetimiz yok ama oz konusuoruz siirlerimizle. saygi duyuyorum. ne diim kutlu olsun
3 haziran
3 ekim
3 mart...

dogum gunun kutlu olsun ustad...:))

kirmizi dedi ki...

esref hocam. bu yazı sana deildi zaten, öle anlaşıldıysa af ol. senin samimiyetini anladım ben zaten ilk günden beri. hadi çek bi efes:)

Adsız dedi ki...

göt hediyeyi beyenmedin diyemi böle yazıon :D