12 Haziran 2007 Salı

hey u!

bir adam var burda memleketimden; çok tanımadığım, tanımak istediğim. bazı zaman dilimlerinde sinir krizi geçiren, sıkılan, yurtun koridor tozlarını efes'in yanına çerez yapan, sigara içen, belki sürekli küfür eden.
sonra doğdu bugün. acaba mutlu mu bugün? mum yerine sigara mı üfledi yine bugün?
çekecek gidecek bir gün bu İzmir'den, çıkacak the ''kapılardan'' nedeni kendinde. ne ben anlarım, ne sen, ne siz. Ancak akıl veririz kendimizce.Alır, tartar ya da atar, çarpar, böler; sonucu kendinde.
Var hayalleri; gerçek olma ihtimali olan, olmayan ama hayal kurman güzel, yazı yazman güzel, okumak daha da güzel.
Entel adam, the ''radyokafalar''da bul sen kendi ruhunu. Bu yazı bir denemedir ruhunu bulmamda senin ya da küçük çapta saçmalama ama güzel seni tanımak buralarda.
Biraz ''turuncu'', biraz ''mor'' ve biraz ''kokusu'' nu koymak istedim ideolojik aşk düşüncenin senin ve biraz ''hüznü'' nü almaktır amacı bu harf ve onların kaynaşması sonuçta oluşan bu kısa-uzun cümlelerin. Ama en çok ''kırmızı'' ve ''kahkaha'' koymak istedim kendimden, özellikle ''kırmızı'' koyma isteklerinde geberdim ben. Sinirlendim zaman zaman, belki uçtum.
Kantinde görüşürüz,
''cehennemde'' görüşemesek de dostum.


[kirmizi]

3 yorum:

Adsız dedi ki...

ustad
ne diim sana
buyuksun

gel de bi kokorec yiyelim artik
:)

Adsız dedi ki...

yazılarını gereksiz bi şekilde edebi yapma ihtiyacı hissediyorsun sanırım başaramıyorsun da kasmasan yazsan belki birşeye benziycek ama böyleyken yazıların hiçbirşeye benzemiyor

kirmizi dedi ki...

anonymous'a

valla haklı olabilirsin, o kadar yetenekli olmaya bilirim. bu yorumu yaptığın için teşekkür ederim. şunu merak ettim; yorumun tüm yazılar için mi yoksa sadece bu yazı için mi?